premiumgarden.hu

hűségprogram

Hűségprogram a premiumgarden.hu webáruházban

 

A premiumgarden.hu webáruház (Szolgáltató) vásárlói hűséprogramában részt vehet minden természetes és jogi személy (Felhasználó), aki a webáruházban felhasználói fiókot regisztrál. A hűségprogram során a Felhasználónak lehetősége van vásárlásai után hűségpontokat szerezni az alábbiak szerint:

A vásárlás során minden elköltött 1.000,- Ft után 20 hűségpont kerül jóváírásra Felhasználó egyéni számláján. Felhasználó az aktuális egyenlegét “A fiókom” menüpontban tudja ellenőrizni. A vásárlás során a webáruház folyamatosan tájékoztatást ad Felhasználónak, hogy amennyiben az éppen aktuálisan a kosarában lévő termékekkel véglegesíti a vásárlást, abban az esetben hány hűségpont jóváírására jogosult.

A korábbi vásárlások során gyűjtött hűségpontok a következő vásárlás során érvényesíthetők, minden hűségpont 1 Ft-ot jelent, amit az aktuális vásárlás végösszegéből Felhasználó a pontok beváltása által levonhat.

Példa: Felhasználó 11.390,- Ft értékben helyez el terméket a kosarában. Amennyiben a vásárlást véglegesíti, úgy 228 hűségpont jóváírására jogosult. Felhasználó, a követkető vásárlása során szintén 11.390,- Ft értékben vásárol, azonban az előző vásárlása során szerzett 228 hűségpontot lehetősége van beváltani, így a fizetendő összeg – a szállítási költség nélkül – 11.162,- Ft-ra módosul.

Felhasználó a vásárlásai során dönthet úgy, hogy a rendelkezésére álló, korábbi vásárlásaiból származó hűségpontokat nem váltja be, így egyenlege folyamatosan bővül az újabb pontokkal. A szerzett hűségpontok időbeli korlátozás nélkül állnak Felhasználó rendelkezésére, azonban készpénzre a hűségpontok nem válthatók be, illetve bármilyen más, promociós kuponnal együttesen nem használhatók fel. Jelen korlátozás kiterjed a “Csomagban olcsóbb” állandó kuponkódokra is, melyeket a webáruház automatikusan érvényesít, amennyiben a feltételek fennállnak.

A Hűségprogram 2021. január 21.-től érhető el a premiumgarden.hu weboldalán.

0
    0
    Kosár
    {"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}