Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

premiumgarden.hu

Premiumgarden

Hűségprogram

 

A premiumgarden.hu webáruház (Szolgáltató) vásárlói hűséprogramában részt vehet minden természetes és jogi személy (Felhasználó), aki a webáruházban felhasználói fiókot regisztrál. A hűségprogram során a Felhasználónak lehetősége van vásárlásai után hűségpontokat szerezni az alábbiak szerint:

A vásárlás során minden elköltött 1.000,- Ft után 50 hűségpont kerül jóváírásra Felhasználó egyéni számláján. Felhasználó az aktuális egyenlegét “A fiókom” menüpontban tudja ellenőrizni. A vásárlás során a webáruház folyamatosan tájékoztatást ad Felhasználónak, hogy amennyiben az éppen aktuálisan a kosarában lévő termékekkel véglegesíti a vásárlást, abban az esetben hány hűségpont jóváírására jogosult.

A korábbi vásárlások során gyűjtött hűségpontok a következő vásárlás során érvényesíthetők, minden hűségpont 1 Ft-ot jelent, amit az aktuális vásárlás végösszegéből Felhasználó a pontok beváltása által levonhat.

Felhasználó a vásárlásai során dönthet úgy, hogy a rendelkezésére álló, korábbi vásárlásaiból származó hűségpontokat nem váltja be, így egyenlege folyamatosan bővül az újabb pontokkal. A szerzett hűségpontok időbeli korlátozás nélkül állnak Felhasználó rendelkezésére, azonban készpénzre a hűségpontok nem válthatók be, illetve bármilyen más, promociós kuponnal együttesen nem használhatók fel.

A Hűségprogram 2021. január 21.-től érhető el a premiumgarden.hu weboldalán.

TIPP: amennyiben vásárlása előtt regisztrál webáruházunkban, úgy a regisztrációért 500 Hűségpontot írunk jóvá azonnal egyenlegén, amit azonnal fel is használhat első vásárlásához.

    Szállítási kalkulátor
    Kupon érvényesítése