+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

premiumgarden.hu

Az alábbi partnereinket jó szívvel ajánljuk:

 

Premium Garden Design – kertépítés

Már több mint egy évtizede foglalkozok zöldterület gondozással, ebből kifolyólag nagy tapasztalatom van. De ettől függetlenül folyamatosan fejlesztjük tevékenységünket minden téren, mert fontosnak találom a fejlődést, korszerűsítést.

A megfelelő partnereimnek köszönhetően, mindig biztosítani tudjuk a minőségi anyagokat. Munkáim során, számomra az elégedett ügyfél a legfontosabb.

Cégünk kiemelten a Velencei-tó körül, és 100 km-es vonzáskörzetében vállal kertépítést, fenntartást, tervezést, öntözőrendszer telepítést és sok más zöldterület kezeléssel kapcsolatos feladatokat, de kereshet az ország bármely pontjáról örömmel állunk rendelkezésére.

Elérhetőség

https://premiumkertepito.hu/

info@premiumkertepito.hu

+36 20 511 7439

Cseke Ferenc e.v – öntözőrendszer tervezése, építése, füvesítés, tanácsadás

Debrecenben és környékén öntözőrendszerek tervezése, építése, füvesítés, gyepfelületek felújítása, online tanácsadás.

Elérhetőség

https://fuapolas.eu

Időpontfoglalás online tanácsadásra

Prenor Kertészeti és Parképítő Kft.

Az ország egyik legnagyobb díszfaiskolájaként 1949 óta, – ma már 240 ha-on – foglalkozunk díszfaiskolai termesztéssel Szombathely északi részén, a Kőszegi-hegység lábánál. Díszfák, díszcserjék, fenyőfélék több, mint 800 faját, fajtáját állítjuk elő a szaporítóanyagoktól kezdve a koros, kifejlett növényekig többféle méretben. Fontos számunkra a magyar kertkultúra fejlesztése, az igényes környezet kialakítása, minden évben kínálunk hazai vagy külföldi nemesítésű, de a magyar klímán nevelt újdonságokat. Növényeink nemcsak a magyar zöldfelületeket díszítik, de szinte egész Európába eljutnak.
Kertek, parkok tervezése, és teljes körű kivitelezése (burkolatépítés, öntözőrendszer telepítés, gépi füvesítés, túlkoros fák ültetése stb) mellett parkfenntartási munkákat is végzünk.
Cégünk a díszfaiskolai termesztés, értékesítés, parkfenntartás tevékenységi köröket az EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer alapján végzi!

Termelő tevékenységünk mellett az Everris  (Scotts) cég vízoldható- szabályozott tápanyag-leadású, és gyepműtrágyáit, valamink a faiskolai termesztéshez szükséges segédanyagokat, gépeket is forgalmazunk.

Kertészeti Áruánkat Szombathelyen, míg növényeinket az ország több pontján található partner-árudáinkban megvásárolhatja.

Elérhetőség

https://www.prenor.eu/main.php

prenor@prenor.hu

Greenline Hungary Kft.

A Greenline Hungary Kft. a Barenbrug Holland BV park és sport fűmagkeverékeinek és a Beckmann & Brehm GmbH kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Elérhetőség

https://www.pazsit.hu/

pazsit@pazsit.hu