minden, ami gyep

premiumgarden.hu

Fűmagok

Everris-ICL és Barenbrug fűmagkeverékek minden felhasználási területre.

Műtrágyák

Minden évszakra a megfelelő tápanyag összetétellel az egészséges gyepért.

Öntözés

Öntözéstechnikai kiegészítők kézi, vagy automata öntözéshez egyaránt.

Hűségprogram

Hűségprogram

Gyűtjsön vásárlásai során levásárolható Hűségpontokat. Minden elköltött 1.000 forint után 50 pontot írunk jóvá egyenlegén, melyet ügyfélfiókjában tud nyomonkövetni.

Hűségprogram részletek

Ajánlási program

Ajánlási program

Küldje el ügyfélfiókjában található egyedi ajánlási kuponját ismerőseinek, barátainak, akik így -5% kedvezménnyel vásárolhatnak nálunk. Vásárlás után az ajánlót is egy kuponnal jutalmazzuk.

Ajánlási program részletek

Partnerprogram

Partnerprogram

Adószámmal rendelkező kertépítő és fenntartó vállalkozások számára ajánljuk. Szerezze be nálunk a munkáihoz szükséges anyagokat kedvezményes áron.

Partnerprogram részletek

premiumgarden

Áruházunk 2020-ban indult el azzal a céllal, hogy csak és kizárólag magas minőségű, évek óta a magyar és a nemzetközi piacon is jelenlévő termékek egy helyen legyenek elérhetők. Az elmúlt hónapok során mintegy 1000 megrendelést szolgáltunk ki és számos esetben nyújtottunk segítséget ügyfeleink részére füvesítés, gyepfelújítás és tápanyagutánpótlás terén is. Facebook oldalunk követői számára folyamatos akciókat és kedvezményeket nyújtunk, ezzel is elősegítve, hogy a gyep a kert éke legyen.

“Kedves, gyors, segítőkész és rugalmas kiszolgálást kaptam. Ajánlom!”

Péter

“Csak ajánlani tudom kedves gyors kiszolgálás”

Anikó

“Gyors, segítőkész és pontos kiszolgálást kaptam.”

Gábor

“A termékek, eszközök tényleges minőségével és azok gyors és pontos szállításával nagyon elégedett vagyok.”

Roland

“Gyors, precíz és megbízható cég! Nagyon segítőkészek Tamásék! 5*****”

Krisztián

Z

Beszerzés csak megbízható forrásokból

Z

Megbízható termékek

Z

Folyamatosan megújuló raktárkészlet

Z

Egyedi igények kiszolgálása

Z

Jó kapcsolat a beszállítókkal és a vásárlókkal

Z

Rendszeres akciók és csomagos kedvezmény

Mi folyik a műtrágya piacon!?

 A napokban kaptuk kérdésként egy 6.300 Ft körüli árú műtrágya kapcsán, hogy miért ilyen drága. Az "olcsó" és "drága" kifejezések relatívak,...

Milyen fűmagot válasszak?

 Gyakran érkezik hozzánk az a kérdés, hogy milyen fűmagot ajánlunk? Alapvetően ezekre a kérdésekre mindig az a válaszunk, hogy az általunk...

Őszi felkészítés és teendők

 Lassan, de biztosan átmegyünk az őszbe, ami a gyep gondozásában is meg kell, hogy mutatkozzon. A tápanyag összetétele és az öntözés...

A premiumgarden.hu webáruház elkötelezett a környezetvédelem mellett, így rendelését minden esetben újrahasznosítható csomagolásban adjuk át logisztikai partnerünk részére.

Számunkra az ügyfélelégedettség az elsődleges mérőszám, ezért minden vásárlást követően megkérjük kedves ügyfeleinket, hogy amennyiben elégedettek voltak szolgáltatásaink, termékeink minőségével, értékeljenek minket Facebook oldalunkon.

Kiemelt jellemzőnk az átláthatóság, hiszen nincsenek rejtett, előre nem látható költségeink, és a rendelés során kalkulált szállítási díj sem változik utólag. Amennyiben átmeneti készlethiány miatt nem tudunk kiszolgálni egy rendelést 1-2 munkanapon belül, úgy minden esetben haladéktalanul tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság a premiumgarden.hu egyik szívügye. Termékeinket 2021 januártól teljes egészében újrahasznosított papírból készült csomagolásban adjuk át logisztikai partnerünk részére. Óvjuk együtt a környezetet!

Kosár Van kuponod?
  • Nincs termék a kosárban 🥺