Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

Aljzatszóró henger bérlés

Naponta: 6.000 Ft (4.724 Ft + ÁFA)

Az aljzatszóró henger tökéletes eszköz az alapfelület egyszerű és gyors kiegyenlítéséhez egyenletes rétegekben. A henger javítja a pázsit minőségét az aljzat rendszeres kiegyenlítésével. A szóróhenger megkönnyíti az egyébként időigényes munkát.

A henger átvétele és leadása Érden lehetséges minden nap 18:00-20:00 óra között. Kérem, válassza ki a kívánt felvételi és leadási napot:

Cikkszám: PG0365-1 Kategóriák: , ,

Aljzatszóró henger bérlés (átvehető Érden)

Az aljzatszóró henger (vagy top dressing henger) tökéletes eszköz az alapfelület egyszerű és gyors kiegyenlítéséhez egyenletes rétegekben. A henger javítja a pázsit minőségét az aljzat rendszeres kiegyenlítésével. A szóróhenger megkönnyíti az egyébként időigényes munkát.

A különböző típusú anyagokat, például a homokot, komposztot, trágyát és egyéb gyeptalajokat a henger rétegesen szórja ki. Fűmag vetését követően a takaróréteg felhordására is alkalmas a talaj tömörítése és hengerelése előtt. 80 literes térfogattal rendelkezik, ez akár 25 m2 felületre elegendő. A hengert célszerű maximum 50%-ig tölteni, ezzel el tudjuk kerülni a deformációt és a bilincsek megrongálódását.

Használata:

A top dressing henger komposzt, trágya, homok, stb. egyenletes kijuttatására szolgál. Az aljzat egyenletes elosztása javítja a meglévő gyep minőségét, amely szebbé, egészségesebbé és dúsabbá válik. Az aljzat egyenletes eloszlása megvédi a vetőmagot a madaraktól és az időjárás viszontagságaitól. A henger segítségével a frissen vetett fűmag takarása is megoldott, amely elősegíti a magas arányú csírázást. Ez megakadályozza a hajtások kiszáradását és elhalását. A hálós henger egyszerűen kiválogatja a nem kívánt, nagyobb méretű komposzt-darabokat és így a nem kívánt szennyeződéseket a hengerben hagyja.

Kvarchomok szórására nem javasoljuk az apró szemcseméret és az anyag szárazsága miatti gyors "kipergés" miatt.

Bérlési feltételek:

A henger napi bérleti díja bruttó 6.000 Ft, kaució 20.000 Ft (készpénzben, mely a henger leadását követően visszajár), bérleti szerződés mellett. Személyesen vehető át Érden, minden nap 18:00-20:00 óra között előre történő egyeztetést követően, erre a napra bérleti díj nem kerül felszámításra. A henger leadása szintén 18:00 óra után lehetséges, a bérleti díj a leadás napjára is felszámításra kerül - így például a pénteken kibérelt (felvett) és szombaton leadott henger bérleti díja 6.000 Ft, a pénteken kibérelt és vasárnap leadott henger díja 12.000 Ft. A bérleti díj a henger leadásakor fizetendő. A kaució minden esetben készpénzben fizetendő. A foglalás során a felvétel és a leadás napját szükséges kiválasztani. A bérleti díjról szóló számla a bérleti díj megfizetésekor kerül kiállításra.

Méretek

  • Tömeg: 6,4 kg
  • Nyél hossza: 109 cm
  • Henger mérete: 39 x 68 cm
  • Űrtartalom: 80 liter
  • Lyukméret: 1,1 x 1,9 cm
  • A henger könnyedén szétszedhető, így egy személygépkocsi csomagtartójában könnyedén szállítható

Aljzatszóró henger

 

 

Akciós termékek

    Szállítási kalkulátor
    Kupon érvényesítése