Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

Barenbrug Bermudagrass

4.936 Ft (3.887 Ft + ÁFA)
9.872 Ft /kg

A Barenbrug Bermudagrass fűmagkeverék a csillagpázsit faj nemesített változatait tartalmazza. A csillagpázsit a meleg égövi fűfélék közé tartozik, évelő. Télen nyugalmi állapotba kerül, így késő ősztől tavaszig, a meleg időjárás újbóli megérkezéséig zöld színét elveszti.

Készleten

A termék megvásárlásával 247 Hűségpont szerezhető!
Cikkszám: PG0013 Kategóriák: , ,

Barenbrug Bermudagrass

No. 1 megoldás száraz, forró időjárás esetén is - rendkívül szárazságtűrő

  • Jól bírja a forró időszakokat is
  • Sűrű, tömött pázsitot ad
  • Kiválóan teljesít erős igénybevétel esetén is - betegségekkel szemben ellenálló
  • Télálló

Jellemzők

A Barenbrug Bermudagrass fűmagkeverék a csillagpázsit faj nemesített változatait tartalmazza. A csillagpázsit a meleg égövi fűfélék közé tartozik, évelő. Télen nyugalmi állapotba kerül, így késő ősztől tavaszig, a meleg időjárás újbóli megérkezéséig zöld színét elveszti. Tavasszal a levegő- és talajhőmérséklet emelkedésével újra kizöldül. Melegigényes, a napos területeket kedveli, mely a pangó víztől mentes. Kiváló a szárazság-, hő- és sótűrőképessége.

Alkalmas kertek, parkok, strandok és egyéb zöldfelületek füvesítésére.

A nyírási magassága 2-4 cm legyen, értelemszerűen alacsonyabb nyírási magassághoz intenzívebb fenntartási munkák társulnak.

Vetés ideje, módja

A telepítés évében fokozottan kell törődnünk a Barenbrug Bermudagrass fűmagkeverék felhasználásával telepített pázsittal az erős, gyommentes állomány létrehozása érdekében.

Az eredményes telepítés érdekében teljesen benapozott területre vessük, kerüljük az árnyékos részeket a kertünkben. A vetés optimális ideje akkor érkezik el, amikor a talaj hőmérséklete tartósan eléri vagy meghaladja a 18 Celsius fokot. Az aktuális talajhőmérsékleti adatokat a következő linken is ellenőrizhetjük: http://corteva.meteoplaza.hu/

Az aprómorzsás magágyba kb. 0,5 cm mélyen kerüljenek a magok. A telepítést követő 3-4 hétben gondoskodjunk a gyakori, kisadagú öntözésről, biztosítva ezzel azt, hogy a mag környezete folyamatosan nedves legyen. Az elvetett magok kb. 9-10 napon belül kikelnek, a növények a telepítéstől számított 30-40 napon belül egy beállt állományt alkotnak. A pázsitfelület beálltával csökkentsük az öntözést.

A vetéshez ajánlott vetőmag mennyisége kb. 15 g/m2.

Kiszerelés: 0,5 kg, ami kb 30 m²-re elegendő

Barenbrug Bermudagrass

További információk

Tömeg 0,5 kg
Méretek 20 × 15 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barenbrug Bermudagrass” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

    Szállítási kalkulátor
    Kupon érvényesítése