Barenbrug Mow Saver

2.990 Ft46.690 Ft

Barenbrug Mow Saver – Gyors eredés, alacsony növekedés

Ennek a terméknek a megvásárlásával 149-2334 Hűségpontot szerezhetsz, ami következő vásárlásod során 149-2334 levásárolható forintot ér! (regisztrált felhasználóként)
Ennek a terméknek a megvásárlásával 149-2334 Hűségpontot szerezhetsz, ami következő vásárlásod során 149-2334 levásárolható forintot ér! (regisztrált felhasználóként)
Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Barenbrug Mow Saver

Gyors eredés, alacsony növekedés

 • Mérsékelt növekedésű, alacsonyra növő
 • Gyors eredés, vetés utáni fejlődés
 • Kevesebb nyírást igényel
 • Robot fűnyírók esetén ideális választás
 • Kevesebb nyesedék keletkezik
 • Alacsonyabb ápolási igény

Kevesebb nyírásszám
Az ápolt gyepfelület mindig hangsúlyos szerepet kap, legyen szó akár városi parkról vagy éppen az otthonunkat körülölelő kertről. A szép pázsit létrehozása, fenntartása azonban sok munkát, erőfeszítést igényel. Ennek a mérsékléséhez járul hozzá nagyban a Barenbrug új fejlesztése, a Mow Saver fűmagkeverék, melynek használatával jelentősen csökkenthető a füves területünk évenkénti nyírásszáma.

A keveréket részben angol és réti perje alkotja, valamint vörös csenkesz, ami alacsonyabb vízigényű fűfajta.

Barenbrug Mow Saver összetétel:

 • 25% Lolium perenne – Angol perje
 • 25% Poa pratensis – Réti perje
 • 35% Festuca rubra ssp. rubra – Vörös csenkesz (tarackos)
 • 15% Festuca rubra ssp. commutata – Vörös csenkesz (törpe)

A fű, mint Földünk egyik legfontosabb növénye!

Lehet, hogy nehéz elhinni, de azok a kis fű növények, melyek kertünkben is megtalálhatóak a Föld legfontosabb növényei közé tartoznak. Ez a megállapítás nemcsak mezőgazdasági szempontból igaz, hanem gazdasági és ökológiai vonatkozásban is. Becslések szerint bolygónk növényzetének mintegy 20 %-át füvek teszik ki!

A fű számos funkcióval bír. Ugyan nem tudjuk megemészteni, mégis az élelmiszertermelés egyik legfontosabb erőforrása: az állatok füvet esznek, mi pedig olyan állati termékeket fogyasztunk, mint a hús, tojás és tej. Ezen felül más módokon is felhasználjuk a füvet: sport- és szabadidős területeken, valamint kertek és nyilvános terek szépítésére. Ennek a növénynek továbbá fontos ökológiai funkciói is vannak: védelmet nyújt a talajerózió ellen, felveszi a vizet, tisztítja a levegőt, amit belélegzünk, stb.

A fű minden fajtájának megvannak a maga különleges vonásai. A pázsitfűfélék (más néven Gramineae) családjába mintegy 8000 faj tartozik. Csaknem minden hőmérsékleti és csapadékviszony esetére léteznek megfelelő fűfajták. Néhány fűfajta még szélsőséges szárazságban is képes fejlődni, mivel annyira hosszú gyökereik vannak, hogy képesek a talaj mély rétegeiből kinyerni a vizet. Más fajták még szélsőségesen hideg időben vagy hosszú ideig tartó, zord esőzések közepette is jól teljesítenek.

További Barenbrug fűmagjaink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/fumagok/barenbrug-fumagok/

Gyártó weboldala: https://www.barenbrug.com/

Barenbrug Mow Saver

További információk

Tömeg N/A
Méretek 60 × 40 × 30 cm
Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barenbrug Mow Saver” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
  0
  Kosár