Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

Barenbrug Resilient Blue Sport 15 kg

59.915 Ft (47.177 Ft + ÁFA)
3.994 Ft /kg

Barenbrug Resilient Blue Sport

 • Magas fokú tolerancia a legnehezebb időszakokban
 • Gyors regenerálódás a megterhelő periódusok után
 • Rendkívül jól tűri az erős igénybevételt
 • Nagyfokú betegségekkel szembeni ellenállóság
KÜLSŐ RAKTÁRON, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 5 MUNKANAP

Engedélyezett utánrendelésre

A termék megvásárlásával 2 996 Hűségpont szerezhető!
Cikkszám: PG0110 Kategóriák: , Címkék: ,

Barenbrug Resilient Blue Sport

Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Ön, a gyep szakértőjeként egyre gyakrabban néz szembe nehézségekkel. Kell-e öntöznöm? Mennyit? Kimosódott a műtrágya? Nyírhatok füvet, ha az nedves? De nincs oka aggódni! Van egy új  technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Barenbrug Resilient Blue Sport kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Kiszerelés: 15 kg, ami kb. 600 m2-re elegendő új vetés esetén (20-25 g/m2)

Barenbrug Resilient Blue Sport összetétel:

 • 20% Resilient Blue /Poa pratensis – Réti perje/ (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve)
 • 10% Poa pratensis – Réti perje (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve)
 • 45% Lolium perenne - Angol perje
 • 25% RPR - Lolium perenne - Angol perje (Regenerálódó Angol perje)

Az elhúzódó szárazság és hőség, a betegségek általi nagyfokú fenyegetettség és a tartósan alacsony tápanyagellátottság mind olyan tényező, amely végzetes lehet a pázsit számára, Önnek pedig dilemmát okozhat. Az általános réti perjétől eltérően a Resilient Blue ilyen körülmények között is „megőrzi a hidegvérét”, és ellenáll a stresszfaktorok széles körének. A megfelelő időben történő regeneráció által a Resilient Blue visszavág, és biztosítja az optimális borítottságot. Ettől olyan egyedi a Resilient Blue!

A Resilient Blue technológia

A Resilient Blue® fűmagkeverék olyan fűfajtákat tartalmaz, amelyeknek kiváló az ellenálló képessége. A Resilient Blue® fűmagkeverékek alapját a speciális fejlesztésű, különleges ellenálló képességű Poa pratensis (réti perje) fajták alkotják. A Resilient Blue® fűmagkeverékben található réti perje magok Yellow Jacket Water Manager bevonattal vannak ellátva. Ez az egyedülálló vetőmagkezelési eljárás optimális nedvességtartalmat biztosít az elvetett magok környezetében. A fűmagok sikeresen és gyorsan csíráznak, a fiatal, még sérülékeny növények gond nélkül egészséges, életerős pázsittá fejlődnek. Így a Resilient Blue® technológia olyan megbízható alapot képez, amely biztosítja, hogy a pázsit felkészült legyen a jövő szélsőségeire.

Gyors regenerálódás a forróság és szárazság után

Ha a pázsitja súlyos szárazság és forróság általi igénybevételnek van kitéve, jó tudni, hogy bízhat a Resilient Blue erejében és a kívánt állapot helyreállásában. A Resilient Blue az átlagos fűmagkeverékeknél nagyobb ellenálló képességű, és jóval gyorsabban regenerálódik a szélsőségek után.

Ellenálló az erős igénybevétellel szemben

Resilient Blue a rendkívül erőteljes RPR technológiát is tartalmazza. A RPR (regenerálódó angolperje) a normál angolperjétől eltérően olyan gyökerező oldalhajtásokat hoz létre, amelyek biztosítják a villámgyors regenerálódást bármilyen károsodást követően. Az általános, bokros növekedésű angolperje nem rendelkezik ilyen tulajdonsággal. A gyökerező oldalhajtások teszik az RPR-t ennyire erőssé a regeneráció terén. Az RPR gyorsan csírázik és telepszik meg. Az RPR technológia és a Resilient Blue technológia kéz a kézben járnak, egymás hatékonyságát fokozva. Ez igen erős és ellenálló kombináció!

Nagyfokú, betegségekkel szembeni ellenálló képesség

A szélsőséges időjárási viszonyok gyakran vezetnek stresszkörülmények kialakulásához és a növényi betegségek előfordulásához. A Resilient Blue ellenálló képessége biztosítja, hogy pázsitja kevésbé legyen fogékony a gombák általi támadásra, és hogy a gyep ne csak zöldebb, hanem egészségesebb is maradjon. Ennek köszönhetően folyamatos a gyep használatának a lehetősége. Ezáltal megtakarítást érhet el a karbantartás, a kárhelyreállítás és a növényvédő szerek költségeinek vonatkozásában.

A Barenbrug Resilient Blue Sport jobban teljesít alacsonyabb ráfordítás mellett is, mint a szokványos sport fűmagkeverékek. Ezért a legjobb megoldás az intenzíven használt és karbantartott sportpályákhoz, sportgyepekhez, szabadidős játékfelületekhez. Összességében kijelenthetjük, hogy a Resilient Blue az egyik legjobb választás az új sportpályák vetéséhez. Ez az, ahol a Resilient Blue technológia értelmet nyer. Természetesen alkalmas a meglévő pályák felülvetéséhez is. Ne feledje, hogy az angolperjéhez képest valamivel hosszabb ideig tart, amíg a réti perje eléri teljes potenciálját.

Barenbrug Resilient Blue Sport

 

További Barenbrug fűmagjaink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/fumagok/barenbrug-fumagok/

Gyártó weboldala: https://www.barenbrug.com/

További információk

Tömeg 15 kg
Méretek 60 × 40 × 30 cm
Kiszerelés

15 kg

Összetétel

20% Resilient Blue – Réti perje/ (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve)
10% Réti perje (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve)
45% Angol perje
25% RPR Angol perje (Regenerálódó Angol perje)

Adagolás

20-25 g/m2

Terület

Új vetésnél kb. 600 m2
Felülvetésnél kb. 1.000 m2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barenbrug Resilient Blue Sport 15 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

  Szállítási kalkulátor
  Kupon érvényesítése