Barenbrug Water Saver

3.190 Ft38.990 Ft

Barenbrug Water Saver – Szép pázsit, kevesebb öntözés!

Ennek a terméknek a megvásárlásával 159-1949 Hűségpontot szerezhetsz, ami következő vásárlásod során 159-1949 levásárolható forintot ér! (regisztrált felhasználóként)
Ennek a terméknek a megvásárlásával 159-1949 Hűségpontot szerezhetsz, ami következő vásárlásod során 159-1949 levásárolható forintot ér! (regisztrált felhasználóként)
Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Barenbrug Water Saver

Szép pázsit, kevesebb öntözés!

 • A Water Saver keveréket szárazságtűrő, víztakarékos fűfajták alkotják
 • A keverékben mélyre hatoló gyökérzettel rendelkező nádképű csenkesz található, következésképpen a szárazságtűrő képessége is jó
 • A réti perje jó megújuló, regenerálódó képességet biztosít
 • Víztakarékos, ezáltal költségtakarékos is

A Barenbrug Water Saver fűmagkeverék nádképű csenkesz, angol perje és réti perje fajtáiból áll össze. A Barenbrug réti perje fajták a különböző környezeti hatásokkal szembeni jó ellenálló képességükről, valamint a száraz periódusok utáni gyors regenerálódásukról ismertek. Míg sok réti perje fajtát rendkívüli módon megvisel a száraz és meleg nyári időszak, addig az itt alkalmazott fajták, mint pl. a Barimpala gyorsan visszazöldülnek és helyreállnak. A réti perje meghatározó a Water Saver keverékben A Water Saver fűmagkeverékben a réti perje meghatározó fűfaj. A réti perje fajták köre rendkívül széles, azonban a Water Saver a Barenbrug kutatásaira alapozva csak olyanokat tartalmaz, amelyek a legjobbnak bizonyultak a szárazságtűrő képesség, télállóság és a taposástűrés tekintetében. A Barimpala például olyan réti perje fajta, amely jól teljesít száraz körülmények között és jó a télállósága is. Barenbrug Water Saver összetétel:

 • 80% Festuca arundinacea – Nádképű csenkesz
 • 10% Lolium perenne – Angol perje
 • 10% Poa pratensis – Réti perje

A fű, mint Földünk egyik legfontosabb növénye!

Lehet, hogy nehéz elhinni, de azok a kis fű növények, melyek kertünkben is megtalálhatóak a Föld legfontosabb növényei közé tartoznak. Ez a megállapítás nemcsak mezőgazdasági szempontból igaz, hanem gazdasági és ökológiai vonatkozásban is. Becslések szerint bolygónk növényzetének mintegy 20 %-át füvek teszik ki! A fű számos funkcióval bír. Ugyan nem tudjuk megemészteni, mégis az élelmiszertermelés egyik legfontosabb erőforrása: az állatok füvet esznek, mi pedig olyan állati termékeket fogyasztunk, mint a hús, tojás és tej. Ezen felül más módokon is felhasználjuk a füvet: sport- és szabadidős területeken, valamint kertek és nyilvános terek szépítésére. Ennek a növénynek továbbá fontos ökológiai funkciói is vannak: védelmet nyújt a talajerózió ellen, felveszi a vizet, tisztítja a levegőt, amit belélegzünk, stb. A fű minden fajtájának megvannak a maga különleges vonásai. A pázsitfűfélék (más néven Gramineae) családjába mintegy 8000 faj tartozik. Csaknem minden hőmérsékleti és csapadékviszony esetére léteznek megfelelő fűfajták. Néhány fűfajta még szélsőséges szárazságban is képes fejlődni, mivel annyira hosszú gyökereik vannak, hogy képesek a talaj mély rétegeiből kinyerni a vizet. Más fajták még szélsőségesen hideg időben vagy hosszú ideig tartó, zord esőzések közepette is jól teljesítenek.

További Barenbrug fűmagjaink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/fumagok/barenbrug-fumagok/ Gyártó weboldala: https://www.barenbrug.com/

További információk

Tömeg N/A
Méretek 60 × 40 × 30 cm
Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barenbrug Water Saver” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
  0
  Kosár