Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

DLF Shadow 1 kg

3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
3.490 Ft /kg

A DLF Shadow 1 kg fűmagkeverék jól tolerálja az árnyékos területeket, sűrű, tömör gyepet ad. Nem igényel sok öntözést és trágyázást.

Készleten

A termék megvásárlásával 175 Hűségpont szerezhető!
Cikkszám: PG0383 Kategóriák: , Címkék: ,

DLF Shadow 1 kg

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverék egy kiváló minőségű termék az árnyékos területek gyepének telepítéséhez és fenntartásához. Ez a fűmagkeverék olyan fűfajtákat tartalmaz, amelyek alkalmazkodnak az alacsony fényviszonyokhoz, és képesek az árnyékban is jól növekedni, így a gyep mindig egészséges és szép marad.

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékben található fűfajták nagyon ellenállóak az árnyékban lévő területek nehéz körülményeivel szemben. A magas minőségű fűmagok kiválasztása garantálja a tartósságot és a növekedést, így a gyep egész évben szép és egészséges marad, még az árnyékos területeken is.

Az egyik legnagyobb előnye a DLF Turfline Shadow fűmagkeveréknek az, hogy a fűmagok gyorsan nőnek, és erős gyökérrendszert fejlesztenek ki, amely biztosítja a gyep tartósságát és ellenálló képességét. Az egyenletes növekedési sebességnek köszönhetően a gyep csak minimális karbantartást igényel, és szép marad egész évben.

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékkel a gyep könnyen telepíthető, és az eredmények rövid időn belül láthatóak. A fűmagkeverék kiváló minősége garantálja, hogy a gyep szép és egészséges marad, még az árnyékos területeken is. A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékkel a gyep egyenletesen nő, és szép zöld színe megmarad az árnyékban is.

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékkel a gyep fenntartása könnyű és egyszerű, mivel a fűmagkeverék kiváló minősége garantálja a gyep ellenálló képességét, így minimális karbantartást igényel. Az árnyékos területeken is biztosítja a tartósságot és a minőséget.

A DLF Turfline Shadow fűmagkeverékkel a gyep mindig egészséges és szép marad, még az árnyékos területeken is. A magas minőségű fűmagok garantálják a tartósságot és az ellenálló képességet, így a DLF Turfline Shadow fűmagkeveréket választók biztosak lehetnek abban, hogy a gyepjük egész évben kiváló minőségű lesz.

Összetétel:

  • Vörös csenkesz (gyorsabban növekedő): 40%
  • Vörös csenkesz (lassabban növekedő): 25%
  • Angol perje: 20%
  • Réti perje: 10%
  • Sovány perje: 5%

Az 1 kg kiszerelés kb. 30-40m²-re elegendő.

A DLF Shadow 1 kg fűmagkeverék jól tolerálja az árnyékos területeket, sűrű, tömör gyepet ad. Nem igényel sok öntözést és trágyázást.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 30 × 20 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DLF Shadow 1 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

    Szállítási kalkulátor
    Kupon érvényesítése