Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

DSV Eurograss Shady Lawn 1 kg

3.658 Ft (2.880 Ft + ÁFA)
3.658 Ft /kg

DSV Eurograss Shady Lawn 1 kg – Kiváló árnyék- és szárazságtűrő képességgel rendelkező fűmagkeverék. Fák, bokrok és épületek árnyékában is sűrű gyep létesíthető. Víz- és tápanyagigénye alacsony. A felhasznált minőségi fűmagfajták dekoratív, vékonylevelű tömött pázsitot képeznek.

Készleten

A termék megvásárlásával 183 Hűségpont szerezhető!
Cikkszám: PG0122 Kategóriák: , Címkék: ,

DSV Eurograss Shady Lawn 1 kg

Prémium minőségű félárnyéktoleráns fűmagkeverék

Németország legnagyobb fűmagnemesítő cége által termesztett és összeállított kiváló minőségű félárnyéktoleráns fűmagkeverék új füvesítéshez, felülvetéshez vagy gyepfelület megújításhoz.

Kiváló árnyék- és szárazságtűrő képességgel rendelkező fűmagkeverék. Fák, bokrok és épületek árnyékában is sűrű gyep létesíthető. Víz- és tápanyagigénye alacsony. A felhasznált minőségi fűmagfajták dekoratív, vékonylevelű tömött pázsitot képeznek.

Összetétel

 • Nádképű csenkesz: 40%
 • Vörös csenkesz: 40%
 • Keménylevelű csenkesz: 10%
 • Gyepes sédbúza: 10%

KIVÁLÓ ÁRNYÉKTŰRÉS

A vékony levelű vörös csenkesz (festuca rubra) és a gyepes sédbúza (deschampsia cespitosa) kiváló árnyéktűrést biztosít félárnyékos területeken is.

Megfelelő sűrűségű gyepfelület kialakításához a pázsitnak átlagosan napi 4-6 órás napfényre van szüksége. Ne feledjük, hogy egyik fűmag fajta sem képes teljes árnyékban megfelelően fejlődni, mivel a fotoszintézishez szükség van a napfény energiájára!

MÉLYREHATÓ GYÖKÉRZET

A magas nádképű csenkesz tartalomnak köszönhetően a gyep mélyreható gyökérzettel rendelkezik. Ez kiválóan alkalmassá teszi száraz környezetben történő alkalmazásra.

Megfelelő gondozás mellett a gyökérmélység elérheti akár a 60 cm-es mélységet is, mellyel a növény a legszárazabb időjárás körülményeket is képes átvészelni.

 • Ajánlott vetési mennyiség: 25-35 g/m²
 • Csírázás: 6-10 nap
 • Ajánlott nyírási magasság: 30-40 mm

DSV Eurograss Shady Lawn 1 kg

 

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 30 × 20 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DSV Eurograss Shady Lawn 1 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

  Szállítási kalkulátor
  Kupon érvényesítése