Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

ICL ProSelect Low Maintenance 10 kg

48.990 Ft (38.575 Ft + ÁFA)
4.899 Ft /kg

Az ICL ProSelect Low Maintenance 10 kg kiválóan megfelel a rendkívül alacsony karbantartási igényű területek, mint például az udvarok, parkok és rekreációs területek gyepfelületei számára.

Készleten

A termék megvásárlásával 2 450 Hűségpont szerezhető!
Cikkszám: PG0082 Kategóriák: , Címkék: ,

ICL ProSelect Low Maintenance 10 kg

Az ICL ProSelect Low Maintenance 10 kg kiválóan megfelel a rendkívül alacsony karbantartási igényű területek, mint például az udvarok, parkok és rekreációs területek gyepfelületei számára. Kellemes megjelenésű gyepfelületet eredményez még akkor is, ha hosszú ideig nincsen nyírva. Ritkán használt, keveset taposott gyepterületekhez is alkalmas. Strapabíró fűmagkeverék.

Magas sótűrésének köszönhetően az ICL ProSelect Low Maintenance kiválóan alkalmas a tengerparti területeken is. Alacsonyabb tápanyagigényű és betegségellenálló, gyenge fényviszonyok mellett is jól teljesít, például magas épületek mellett vagy fák árnyékában. A magas hőmérséklettel és a szárazsággal szembeni tűrőképessége azt jelenti, hogy a korlátozott vízellátottságú területeken is jól fejlődik.

A keverék tartalma: 50% Festuca trachaphylla Jetty vörös csenkesz, 30% Festuca rubra trichophylla Charlotte vörös csenkesz és 20% Festuca rubra rubra Mellori vörös csenkesz.

Termékjellemzők:

  • Kiváló árnyéktűrés
  • Alacsony tápanyagigény
  • Alacsony vízigény

Összetétel:

  • 100% vörös csenkesz (3 fajta)

Átlagos vetési mennyiség: 10–15 g/m² a ritkább, 20–25 g/m² a sűrűbb gyepekhez

Egységben az erő.

Ez az elképzelés áll az Everris (korábbi nevén Scotts Professional), a Fuentes, az Nu3, a Novapeak, az Amega és az F&C azon döntésének háttérében, hogy erőiket egyesítve ICL Speciality Fertilizers néven folytatják tevékenységüket. E vállalatok egyesülésével a speciális műtrágyagyártás terén piacvezető világvállalat született. Az integráció előnyei közé tartozik a kibővült és innovatív termékportfólió, valamint a működés és az ellátási lánc optimalizálásából adódó lehetőségek. A kutatás és a termékfejlesztés terén tett erőfeszítéseink egyesítésével olyan szervezetet hoztunk létre, amely e speciális terület legkiválóbb szakembereit, kutatóit és agronómusait tudhatja sorai között. Ennek eredménye a folyamatos innováció, az új termékek és technológiák, amelyek hozzáadott értéket nyújtanak a termelők számára szerte a világon.

Nemzetközi jelenléte egyedülálló pozíciót biztosít az ICL Specialty Fertilizers számára a globális kihívások kezeléséhez és a lehetőségek kiaknázásához. Ugyan a vállalat világméretűvé növekedett, mégis a helyi megközelítést favorizálja. A termelők számíthatnak arra, hogy mindenhol ugyanazokat a kiváló minőségű termékeket és szakértői szolgáltatásokat – például személyre szabott tanácsadást – biztosítjuk a számukra. Az ICL Specialty Fertilizers úgy jut el a világ minden részébe, hogy közben két lábbal szilárdan a földön jár. Mindezeknek egyetlen célja van: hogy folyamatosan átalakuló világunkban a vállalat optimálisan eleget tudjon tenni a változó termelői és gazdálkodói igényeknek.

További Landscaper Pro fűmagjaink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/fumagok/landscaper-pro-fumagok/

Gyártó weboldala: https://icl-sf.com/hu-hu/

További információk

Tömeg 10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ICL ProSelect Low Maintenance 10 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

    Szállítási kalkulátor
    Kupon érvényesítése