ELFOGYOTT

ICL ProSelect Regenerator Plus

43.381 Ft (34.158 Ft + ÁFA)

ELFOGYOTT

Értesítsünk, ha a termék újra elérhetővé válik?

Cikkszám: PG0186 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

ICL Proselect Regenerator Plus fűmag, 10 kg

A ProSelect Regenerator Plus finom levelű angolperje-fajtákat és egy rétiperje-hibridet tartalmaz az ICL SmartStart technológiájával burkolt vetőmag formájában. A burkolás segíti a réti perje gyors csírázását és begyökeresedését, így lehetővé teszi azt, hogy már a kezdetekkor megfelelő rétiperje-arány alakuljon ki az újonnan vetett gyepben.

Az ICL ebben a fűmagkeverékben a rétiperje-hibridet kiváló szárazságtűrése és agresszív rizómaképzése miatt alkalmazza, aminek köszönhetően rendkívül sűrű, nagy gyökértömeggel rendelkező gyepfelület alakítható ki.

Termékjellemzők:

  • Az angolperje és a réti perje keverék a SmartStart bevonatnak köszönhetően egyszerre csírázik.
  • Tipikusan felülvető regeneráló keverék.
  • Sportcélokra is használható keverék
  • Sportpályák felülvetésére, gyors regenerálásához
  • Jó minőségű, igényes ügyfeleknek ajánlható.
  • Öntözést, tápanyagot igényel
  • Tavasztól-őszig bármikor alkalmazható.

Összetétel:

  • 60% Lolium perenne ‘Agreement’
  • 25% Lolium perenne ‘Vermillion’
  • 15% Poa pratensis ‘Heatmaster Coated’

Egységben az erő.

Ez az elképzelés áll az Everris (korábbi nevén Scotts Professional), a Fuentes, az Nu3, a Novapeak, az Amega és az F&C azon döntésének háttérében, hogy erőiket egyesítve ICL Speciality Fertilizers néven folytatják tevékenységüket. E vállalatok egyesülésével a speciális műtrágyagyártás terén piacvezető világvállalat született. Az integráció előnyei közé tartozik a kibővült és innovatív termékportfólió, valamint a működés és az ellátási lánc optimalizálásából adódó lehetőségek. A kutatás és a termékfejlesztés terén tett erőfeszítéseink egyesítésével olyan szervezetet hoztunk létre, amely e speciális terület legkiválóbb szakembereit, kutatóit és agronómusait tudhatja sorai között. Ennek eredménye a folyamatos innováció, az új termékek és technológiák, amelyek hozzáadott értéket nyújtanak a termelők számára szerte a világon.

Nemzetközi jelenléte egyedülálló pozíciót biztosít az ICL Specialty Fertilizers számára a globális kihívások kezeléséhez és a lehetőségek kiaknázásához. Ugyan a vállalat világméretűvé növekedett, mégis a helyi megközelítést favorizálja. A termelők számíthatnak arra, hogy mindenhol ugyanazokat a kiváló minőségű termékeket és szakértői szolgáltatásokat – például személyre szabott tanácsadást – biztosítjuk a számukra. Az ICL Specialty Fertilizers úgy jut el a világ minden részébe, hogy közben két lábbal szilárdan a földön jár. Mindezeknek egyetlen célja van: hogy folyamatosan átalakuló világunkban a vállalat optimálisan eleget tudjon tenni a változó termelői és gazdálkodói igényeknek.

További Landscaper Pro fűmagjaink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/fumagok/landscaper-pro-fumagok/

Gyártó weboldala: https://icl-sf.com/hu-hu/

close

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnénk tájékoztatni a szezonális információkról és akciókról.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat.

További információk

Tömeg 10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ICL ProSelect Regenerator Plus” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár Van kuponod?