Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

ICL ProSelect Strong 10 kg

47.363 Ft (37.294 Ft + ÁFA)
4.736 Ft /kg

Az ICL Proselect Strong sűrű, sötétzöld, egész éven át szép színű gyepet alkot. Speciálisan erős fűmagkeverék, ellenáll az intenzív használatnak, az aszálynak és fagynak. Ideális összetétel igen meleg és akár aszályos, extenzívebb területekre is.

Készleten

A termék megvásárlásával 2 368 Hűségpont szerezhető!
Cikkszám: PG0187 Kategóriák: , Címkék: ,

ICL Proselect Strong fűmag, 10 kg

Az ICL Proselect Strong sűrű, sötétzöld, egész éven át szép színű gyepet alkot. Speciálisan erős fűmagkeverék, ellenáll az intenzív használatnak, az aszálynak és fagynak. Ideális összetétel igen meleg és akár aszályos, extenzívebb területekre is.

Termékjellemzők:

 • Kiemelkedő tisztaság
 • Magas csírázási százalék
 • Profi felhasználók számára összeállított, kifinomult választék
 • Kísérletekkel igazolt minőség

Összetétel:

 • 80 % A legkiválóbb Festuca sp. fajták – a jó árnyék- és szárazságtűrés érdekében
 • 10% Lolium perenne Vantage – a gyors növekedés és a kiváló hő- és szárazságtűrés érdekében
 • 10% Poa pratensis Thermal Blue – SmartStart burkolat a gyors csírázás érdekében, kiváló szárazságtűrés.

Egységben az erő.

Ez az elképzelés áll az Everris (korábbi nevén Scotts Professional), a Fuentes, az Nu3, a Novapeak, az Amega és az F&C azon döntésének háttérében, hogy erőiket egyesítve ICL Speciality Fertilizers néven folytatják tevékenységüket. E vállalatok egyesülésével a speciális műtrágyagyártás terén piacvezető világvállalat született. Az integráció előnyei közé tartozik a kibővült és innovatív termékportfólió, valamint a működés és az ellátási lánc optimalizálásából adódó lehetőségek. A kutatás és a termékfejlesztés terén tett erőfeszítéseink egyesítésével olyan szervezetet hoztunk létre, amely e speciális terület legkiválóbb szakembereit, kutatóit és agronómusait tudhatja sorai között. Ennek eredménye a folyamatos innováció, az új termékek és technológiák, amelyek hozzáadott értéket nyújtanak a termelők számára szerte a világon.

Nemzetközi jelenléte egyedülálló pozíciót biztosít az ICL Specialty Fertilizers számára a globális kihívások kezeléséhez és a lehetőségek kiaknázásához. Ugyan a vállalat világméretűvé növekedett, mégis a helyi megközelítést favorizálja. A termelők számíthatnak arra, hogy mindenhol ugyanazokat a kiváló minőségű termékeket és szakértői szolgáltatásokat – például személyre szabott tanácsadást – biztosítjuk a számukra. Az ICL Specialty Fertilizers úgy jut el a világ minden részébe, hogy közben két lábbal szilárdan a földön jár. Mindezeknek egyetlen célja van: hogy folyamatosan átalakuló világunkban a vállalat optimálisan eleget tudjon tenni a változó termelői és gazdálkodói igényeknek.

További Landscaper Pro fűmagjaink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/fumagok/landscaper-pro-fumagok/

Gyártó weboldala: https://icl-sf.com/hu-hu/

További információk

Tömeg 10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ICL ProSelect Strong 10 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

  Szállítási kalkulátor
  Kupon érvényesítése