Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

ICL ProSelect Toscana 10 kg

(1 vásárlói értékelés)

53.790 Ft (42.354 Ft + ÁFA)
5.379 Ft /kg

ICL ProSelect Toscana

Az ICL ProSelect Toscana kifejezetten a magyar klímára kifejlesztett fűmagkeverék.A Toscana mediterrán jellegét nemcsak megjelenésének köszönheti, hanem kiváló tulajdonságainak is.

Készleten

A termék megvásárlásával 2 690 Hűségpont szerezhető!
Cikkszám: PG0185 Kategóriák: , Címkék: , ,

ICL Proselect Toscana fűmag, 10 kg

Az ICL Proselect Toscana kifejezetten a magyar klímára kifejlesztett fűmagkeverék.A Toscana mediterrán jellegét nemcsak megjelenésének köszönheti, hanem kiváló tulajdonságainak is. Mély gyökérzete miatt sokkal ellenállóbbá válik, a külső stressz hatásokkal szemben. Fajtaszelekciója igazi áttörést jelent az esztétikum és a használati érték közt. Mélyzöld színe, valamint szálnövekedése mind felfelé és oldalirányba történik. Ezzel kivételes sűrűséget képes elérni. Törpített változatai révén mérsékelt növekedés, ezzel a nyírásszám csökkenés jellemzi.

Termékjellemzők:

 • Gyors csírázás,
 • Alacsony nedvességigény,
 • Kiváló hő- és szárazságtűrés,
 • Kiváló taposástűrés,
 • Kiváló szín,
 • Mérsékelt növekedés,
 • Jó betegségtűrés

Összetétel:

 • Festuca arundinacea ’Spyder LS’  (nádképű csenkesz) - 40%
 • Festuca arundinacea ’Gazelle 2’ (nádképű csenkesz) - 40%
 • Lolium perenne ’Equate’ (angol perje) - 20%

ICL ProSelect Toscana

Egységben az erő.

Ez az elképzelés áll az Everris (korábbi nevén Scotts Professional), a Fuentes, az Nu3, a Novapeak, az Amega és az F&C azon döntésének háttérében, hogy erőiket egyesítve ICL Speciality Fertilizers néven folytatják tevékenységüket. E vállalatok egyesülésével a speciális műtrágyagyártás terén piacvezető világvállalat született.

Az integráció előnyei közé tartozik a kibővült és innovatív termékportfólió, valamint a működés és az ellátási lánc optimalizálásából adódó lehetőségek. A kutatás és a termékfejlesztés terén tett erőfeszítéseink egyesítésével olyan szervezetet hoztunk létre, amely e speciális terület legkiválóbb szakembereit, kutatóit és agronómusait tudhatja sorai között. Ennek eredménye a folyamatos innováció, az új termékek és technológiák, amelyek hozzáadott értéket nyújtanak a termelők számára szerte a világon.

Nemzetközi jelenléte egyedülálló pozíciót biztosít az ICL Specialty Fertilizers számára a globális kihívások kezeléséhez és a lehetőségek kiaknázásához. Ugyan a vállalat világméretűvé növekedett, mégis a helyi megközelítést favorizálja. A termelők számíthatnak arra, hogy mindenhol ugyanazokat a kiváló minőségű termékeket és szakértői szolgáltatásokat – például személyre szabott tanácsadást – biztosítjuk a számukra. Az ICL Specialty Fertilizers úgy jut el a világ minden részébe, hogy közben két lábbal szilárdan a földön jár. Mindezeknek egyetlen célja van: hogy folyamatosan átalakuló világunkban a vállalat optimálisan eleget tudjon tenni a változó termelői és gazdálkodói igényeknek.

További Landscaper Pro fűmagjaink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/fumagok/landscaper-pro-fumagok/

Gyártó weboldala: https://icl-sf.com/hu-hu/

További információk

Tömeg 10 kg

ICL ProSelect Toscana 10 kg termékről 1 értékelés

 1. Vass Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Remek mag

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

  Szállítási kalkulátor
  Kupon érvényesítése