Landscaper Pro Autumn Winter

24.432 Ft (19.238 Ft + ÁFA)

Landscaper Pro Autumn Winter: Hatékony műtrágya 2 hónapos hatástartamú, szabályozott feltáródást biztosító technológiaval, kifejezetten őszi-téli használatra kifejlesztve. A Landscaper Pro Autumn&Winter használata lassú, egyenletes növekedést biztosít, ami segít a hideg téli időszak okozta stressz megelőzésében.

Készleten

A termék megvásárlásával 1 222 Hűségpont szerezhető!

Leírás

Landscaper Pro Autumn Winter

Hatékony műtrágya 2 hónapos hatástartamú, szabályozott feltáródást biztosító technológiaval, kifejezetten őszi-téli használatra kifejlesztve. A Landscaper Pro Autumn Winter használata lassú, egyenletes növekedést biztosít, ami segít a hideg téli időszak okozta stressz megelőzésében. Segítségével fekészítheti gyepét, hogy tavasszal egészségesen növekedjen. Használata még a hideg idő beköszönte után, egészen decemberig is ajánlott.

Landscaper Pro Autumn Winter jellemzők:
  • Sportpálya technológia
  • Kifejezetten őszi-téli alkalmazásra
  • Gyors növényi reakció
  • Hatástartam akár 2 hónap
  • Ásványi műtrágya tartalmú, környezetkímélő technológia
  • NPK tartalom: 12-5-20

Egységben az erő.

Ez az elképzelés áll az Everris (korábbi nevén Scotts Professional), a Fuentes, az Nu3, a Novapeak, az Amega és az F&C azon döntésének háttérében, hogy erőiket egyesítve ICL Speciality Fertilizers néven folytatják tevékenységüket. E vállalatok egyesülésével a speciális műtrágyagyártás terén piacvezető világvállalat született. Az integráció előnyei közé tartozik a kibővült és innovatív termékportfólió, valamint a működés és az ellátási lánc optimalizálásából adódó lehetőségek.

A kutatás és a termékfejlesztés terén tett erőfeszítéseink egyesítésével olyan szervezetet hoztunk létre, amely e speciális terület legkiválóbb szakembereit, kutatóit és agronómusait tudhatja sorai között. Ennek eredménye a folyamatos innováció, az új termékek és technológiák, amelyek hozzáadott értéket nyújtanak a termelők számára szerte a világon. Nemzetközi jelenléte egyedülálló pozíciót biztosít az ICL Specialty Fertilizers számára a globális kihívások kezeléséhez és a lehetőségek kiaknázásához.

Ugyan a vállalat világméretűvé növekedett, mégis a helyi megközelítést favorizálja. A termelők számíthatnak arra, hogy mindenhol ugyanazokat a kiváló minőségű termékeket és szakértői szolgáltatásokat – például személyre szabott tanácsadást – biztosítjuk a számukra. Az ICL Specialty Fertilizers úgy jut el a világ minden részébe, hogy közben két lábbal szilárdan a földön jár.

Mindezeknek egyetlen célja van: hogy folyamatosan átalakuló világunkban a vállalat optimálisan eleget tudjon tenni a változó termelői és gazdálkodói igényeknek.

További Landscaper Pro gyepműtrágyáink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/gyeptragyak/

Gyártó weboldala: https://icl-sf.com/hu-hu/

close

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnénk tájékoztatni a szezonális információkról és akciókról.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat.

További információk

Tömeg 15 kg
Méretek 40 × 30 × 20 cm
Összetétel

NPK: 12+5+20

Hatástartam

2-3 hónap

Technológia

Burkolt

Ajánlott mennyiség:

25-35 g/m2

Terület

kb. 430-600 m2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Landscaper Pro Autumn Winter” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár Van kuponod?