Landscaper Pro Supreme 5 kg

20.824 Ft (16.397 Ft + ÁFA)

A Landscaper Pro Supreme fűmagkeveréket alkotó fűfajták kiváló csírázási eréllyel és taposás tűrő képességgel rendelkeznek. A fűmagokat egy a különleges SmartStart bevonat veszi körül, amely serkenti a fűmagok csírázását.

Készleten

A termék megvásárlásával 1 041 Hűségpont szerezhető!
Cikkszám: PG0044 Kategóriák: , Címkék: ,

Landscaper Pro Supreme 5 kg

A Landscaper Pro Supreme 5 kg fűmagkeveréket alkotó fűfajták kiváló csírázási eréllyel és taposás tűrő képességgel rendelkeznek. A fűmagokat egy a különleges SmartStart bevonat veszi körül, amely serkenti a fűmagok csírázását.

  • Magas esztétikai érték
  • Az átlagos használatnál kiemelkedőbb ellenálló-képesség
  • Kiváló csírázási erély
  • Jó taposás tűrő-képesség

Javasolt dózisa 25-35 g/m2.
Ajánlott vágási magasság: 1,5 cm felett

A Landscaper Pro Supreme 5 kg ajánlott kertekbe, és közepes méretű füves területekre kiváló taposás tűró képessége és gyors csírázása miatt.

Egységben az erő.

Ez az elképzelés áll az Everris (korábbi nevén Scotts Professional), a Fuentes, az Nu3, a Novapeak, az Amega és az F&C azon döntésének háttérében, hogy erőiket egyesítve ICL Speciality Fertilizers néven folytatják tevékenységüket. E vállalatok egyesülésével a speciális műtrágyagyártás terén piacvezető világvállalat született. Az integráció előnyei közé tartozik a kibővült és innovatív termékportfólió, valamint a működés és az ellátási lánc optimalizálásából adódó lehetőségek. A kutatás és a termékfejlesztés terén tett erőfeszítéseink egyesítésével olyan szervezetet hoztunk létre, amely e speciális terület legkiválóbb szakembereit, kutatóit és agronómusait tudhatja sorai között. Ennek eredménye a folyamatos innováció, az új termékek és technológiák, amelyek hozzáadott értéket nyújtanak a termelők számára szerte a világon.

Nemzetközi jelenléte egyedülálló pozíciót biztosít az ICL Specialty Fertilizers számára a globális kihívások kezeléséhez és a lehetőségek kiaknázásához. Ugyan a vállalat világméretűvé növekedett, mégis a helyi megközelítést favorizálja. A termelők számíthatnak arra, hogy mindenhol ugyanazokat a kiváló minőségű termékeket és szakértői szolgáltatásokat – például személyre szabott tanácsadást – biztosítjuk a számukra. Az ICL Specialty Fertilizers úgy jut el a világ minden részébe, hogy közben két lábbal szilárdan a földön jár. Mindezeknek egyetlen célja van: hogy folyamatosan átalakuló világunkban a vállalat optimálisan eleget tudjon tenni a változó termelői és gazdálkodói igényeknek.

Landscaper Pro Supreme 5 kg

További Landscaper Pro fűmagjaink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/fumagok/icl-landscaper-pro-fumagok/

Gyártó weboldala: https://icl-sf.com/hu-hu/

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 40 × 30 × 30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Landscaper Pro Supreme 5 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

Hűségprogram

Gyűtjs vásárlásaid során levásárolható Hűségpontokat. Minden elköltött 1.000 forint után 50 pontot írunk jóvá egyenlegeden.

Bankkártyás fizetés

Vásárlásod során fizess bankkártyával gyorsan, kényelmesen és biztonságosan a Barion rendszerén keresztül.

Partnerprogram

Adószámmal rendelkező kertépítő és fenntartó egyéni, vagy társas vállalkozások számára ajánljuk munkálataikhoz.

Kosár Van kuponod?