Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

Segway Navimow H500E

579.900 Ft (456.614 Ft + ÁFA)

Segway Navimow H500E – A vízálló és csendes Segway Navimow robotfűnyírót a mérnökök a biztonsági szempontok, a magas fűnyírási minőség és az autonóm fűnyírás szem előtt tartásával tervezték. A Segway robotfűnyíró saját pozicionáló és navigációs rendszerével lett ellátva. Vezetőkábelek nélkül műholdak és érzékelők által irányítva pontosan mozog egy meghatározott területen belül. A robotfűnyíró érzékelői biztosítják, hogy alkalmazkodjon  a környezetéhez munka közben, illetve elkerülje az akadályokat, és veszély esetén leálljon.

🚛 DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Elfogyott

Értesítsünk, ha a termék újra elérhetővé válik?

Cikkszám: RB1AA.00.0012.53 Kategória:

Segway Navimow H500E

A vízálló és csendes Segway Navimow H500E robotfűnyírót a mérnökök a biztonsági szempontok, a magas fűnyírási minőség és az autonóm fűnyírás szem előtt tartásával tervezték. A Segway robotfűnyíró saját pozicionáló és navigációs rendszerével lett ellátva. Vezetőkábelek nélkül műholdak és érzékelők által irányítva pontosan mozog egy meghatározott területen belül. A robotfűnyíró érzékelői biztosítják, hogy alkalmazkodjon  a környezetéhez munka közben, illetve elkerülje az akadályokat, és veszély esetén leálljon.

A Segway Navimow H500E robotfűnyíró a saját applikációja segítségével az okostelefonjával könnyen párosítható. A letöltött alkalmazás segítségével meghatározhatja a virtuális határokat a kertben. A kert virtutális feltérképzése az alkalmazás segítségével könnyen kivitelezhető. Plusz a későbbiekben attól sem kell félni, hogy véletlenül elvágja a határoló vezetékeket. A tolvajok nem tudnak eltűnni a robotfűnyírónkkal. A Segway Navimow által kifejlesztett nagy pontosságú EFLS helymeghatározó rendszernek köszönhetően a robotfűnyíró pontos helyzete másodpercek alatt meghatározható. A telefonunkon található alkalmazás azonnal figyelmezteti a tulajdonost, amint a robot a virtuális határon kívülre kerül, és pontos információkat szolgáltat az aktuális helyzetéről. A valós idejű kinematikus helymeghatározás (RTK) jelentősen javítja a robotfűnyíró pontosságát a GPS-módszerhez képest.

Segway Navimow

A Navimow több érzékelő adatainak kombinálásával még a nehéz terepen is képes a lehető leghatékonyabb módon ellátni a munkáját. Helymeghatározás centiméteres pontossággal! Egy intelligens algoritmus képes megtervezni a leghatékonyabb fűnyírási útvonalat, miközben folyamatos változtatásokat végez az ismétlődő fűnyírások kiküszöbölése érdekében. A munkájának precizitása valóban meglepő lesz. Mi több, a Navimow algoritmusa adaptív, és képes alkalmazkodni a körülmények változásához, tovább javítva a robotfűnyírás hatékonyságát.

Amikor az akkumulátor lemerül, a Navimow feltölti magát, és onnan folytatja a fűnyírást, ahol korábban abbahagyta. Az IPX6 vízszigeteléssel a Navimow robot fűnyíró kiválóan ellenáll az időjárásnak és a spriccelő víznek is. A tisztítása, és mosása nagyon egyszerű. A mindössze 54 dB(A) zajszintnek köszönhetően sem a tulajdonost, sem a szomszédokat nem fogja zavarni munka közben! A közvetlenül a kerékagyakban elhelyezett erőteljes motorok kivételes terepjáró képességet biztosítanak a Segway robotfűnyírónak.  Akár 45%-os lejtő sem akadály.

A Navimow robotfűnyíró minden nap csak 1-2 mm-rel vágja le a füvet minden alkalommal, így a gyep friss és egészséges marad. A fokozatmentesen állítható vágási magasságnak köszönhetően a robotfűnyíró mindig tökéletesen karbantartja a pázsitot. A Navimow öt biztonsági érzékelővel felszerelt, amelyek folyamatosan figyelik a környezetet, és lehetővé teszik, hogy a robot gyorsan reagáljon az aktuális helyzetekre. Ha a Navimow egy szilárd tárgynak ütközik, megfordul, és más irányba halad tovább.

Kiemelten fontos érzékelői: ütközésérzékelő vagy a dőlés-, emelés- és billenésérzékelő.

Részletes teszt a Segway Navimow robotfűnyíróról: https://www.fuapolas.eu/segway-gps-navimow-robotfunyiro-teszt/

Segway Navimow H500E részletek:

Területkapacitás 500 m2
Vágásmagasság 30-60 mm
Vágásszélesség 210 mm
Akkumulátor kapacitása 5.2 Ah
Súly 15,6 kg
Töltési idő 180 perc
Folyamatos munkaidő 180 perc
Határoló vezeték nélküli működés IGEN
Szisztematikus nyírás IGEN
Automata töltési rendszer IGEN
Terepkerekek IGEN
BladeHalt biztonsági rendszer IGEN
Szegélynyírás IGEN
Wi-Fi IGEN
Bluetooth IGEN
4G NEM
Applikációs vezérlés IGEN
GPS lopásvédelem NEM
Max. emelkedő 45%
Zajszint 54 dB(A)
Vízálló IPX6
Jótállás fogyasztók részére 3 ÉV
Jótállás vállalkozások részére 1 ÉV

 

Mi van a dobozban:

Segway Navimow

Vásárlás előtt mindenképp meg kell győződni arról, hogy a dokkoló/antenna telepítési helyén megfelelő-e a műhold lefedettség, és a vételt nem árnyékolja le épület, fal, kerítés, tárgy, vagy növény! A dokkolót mindig vízszintes felületre lehet csak telepíteni.

GYÁRTÓI TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓK

További információk

Tömeg 15,6 kg

Akciós termékek

    Szállítási kalkulátor
    Kupon érvényesítése