Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

Barenbrug Resilient Blue Lawn 5 kg

21.826 Ft (17.186 Ft + ÁFA)
4.365 Ft /kg

Barenbrug Resilient Blue Lawn 5 kg: Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Így egyre gyakrabban kell nehézségekkel szembe néznie. De nincs oka aggódni! Van egy új technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Resilient Blue! Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Készleten

A termék megvásárlásával 1 091 Hűségpont szerezhető!
Cikkszám: PG0054 Kategóriák: , Címkék: ,

Barenbrug Resilient Blue Lawn 5 kg

Állja a sarat a legnehezebb időszakokban is!

 • Jól ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek
 • Gyors regenerálódás a megterhelő időszakok után
 • Alacsonyabb ápolásigényű
 • Rendkívül jól tűri az erős igénybevételt
 • Nagyfokú betegségekkel szembeni ellenállóság

Barenbrug Resilient Blue Lawn 5 kg összetétel:

 • 30 % Resilient Blue /Poa pratensis – Réti perje/ (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve)
 • 25 % RPR - Lolium perenne - Angol perje (Regenerálódó Angol perje)
 • 15 % Festuca rubra ssp. rubra - Vörös csenkesz (tarackos)
 • 15 % Festuca rubra ssp. commutata - Vörös csenkesz (törpe)
 • 15 % Festuca trachyphylla - Keménylevelű csenkesz

Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Így egyre gyakrabban kell nehézségekkel szembe néznie. De nincs oka aggódni! Van egy új technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Resilient Blue Lawn kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Tűrőképesség a legnehezebb időszakokban

Az elhúzódó szárazság és hőség, a betegségek általi nagyfokú fenyegetettség és a tartósan alacsony tápanyagellátottság mind olyan tényező, amely végzetes lehet a pázsit számára, Önnek pedig dilemmát okozhat.

Az általános réti perjétől eltérően a Barenbrug Resilient Blue Lawn ilyen körülmények között is „megőrzi a hidegvérét”, és ellenáll a stresszfaktorok széles körének. A megfelelő időben történő regeneráció által a Resilient Blue® visszavág, és biztosítja az optimális borítottságot. Ettől olyan egyedi a Barenbrug Resilient Blue Lawn!

A fű, mint Földünk egyik legfontosabb növénye!

Lehet, hogy nehéz elhinni, de azok a kis fű növények, melyek kertünkben is megtalálhatóak a Föld legfontosabb növényei közé tartoznak. Ez a megállapítás nemcsak mezőgazdasági szempontból igaz, hanem gazdasági és ökológiai vonatkozásban is. Becslések szerint bolygónk növényzetének mintegy 20 %-át füvek teszik ki!

A fű számos funkcióval bír. Ugyan nem tudjuk megemészteni, mégis az élelmiszertermelés egyik legfontosabb erőforrása: az állatok füvet esznek, mi pedig olyan állati termékeket fogyasztunk, mint a hús, tojás és tej. Ezen felül más módokon is felhasználjuk a füvet: sport- és szabadidős területeken, valamint kertek és nyilvános terek szépítésére. Ennek a növénynek továbbá fontos ökológiai funkciói is vannak: védelmet nyújt a talajerózió ellen, felveszi a vizet, tisztítja a levegőt, amit belélegzünk, stb.

A fű minden fajtájának megvannak a maga különleges vonásai. A pázsitfűfélék (más néven Gramineae) családjába mintegy 8000 faj tartozik. Csaknem minden hőmérsékleti és csapadékviszony esetére léteznek megfelelő fűfajták. Néhány fűfajta még szélsőséges szárazságban is képes fejlődni, mivel annyira hosszú gyökereik vannak, hogy képesek a talaj mély rétegeiből kinyerni a vizet. Más fajták még szélsőségesen hideg időben vagy hosszú ideig tartó, zord esőzések közepette is jól teljesítenek.

További Barenbrug fűmagjaink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/fumagok/barenbrug-fumagok/

Gyártó weboldala: https://www.barenbrug.com/

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 40 × 30 × 20 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barenbrug Resilient Blue Lawn 5 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

  Szállítási kalkulátor
  Kupon érvényesítése