Barion Pixel
+36 70 392 5739 info@premiumgarden.hu
0
0 Items Selected

No products in the cart.

Beckmann tavaszi gyeptrágya 4 kg

(1 vásárlói értékelés)

9.032 Ft (7.112 Ft + ÁFA)
2.258 Ft /kg

Beckmann tavaszi gyeptrágya 4 kg: Magas nitrogéntartalmú műtrágya pázsitok és sportgyepek tápanyagutánpótlására. A Beckmann tavaszi gyeptrágya 4 kg nagy mennyiségben tartalmaz lassan és gyorsan ható nitrogén formulákat egyaránt. 4 kg-os kiszerelés, ami kb 200 m2-re elegendő.

Elfogyott

Értesítsünk, ha a termék újra elérhetővé válik?

Beckmann tavaszi gyeptrágya 4 kg

A Beckmann tavaszi gyeptrágya 4 kg Magas nitrogéntartalmú műtrágya pázsitok és sportgyepek tápanyagutánpótlására. A Beckmann tavaszi gyeptrágya 4 kg nagy mennyiségben tartalmaz lassan és gyorsan ható nitrogén formulákat egyaránt. 4 kg-os kiszerelés, ami kb 200 m2-re elegendő.

A hetek alatt fokozatosan, szükség szerint felszabaduló nitrogén megakadályozza a fű hirtelen, gyors növekedését, megnyúlását.

NPK tartalom: 30-5-6

Javasolt felhasználási mennyiség: 25 g/m2

Beckmann tavaszi gyeptrágya 4 kg

A Beckmann vállalat egy harmadik generációs családi vállalkozás Németországban. Az alsó-szászországi Beckeln városában (Brémától 30 km távolságra dél-nyugatra) található központban több mint 40 éve gyártunk műtrágyákat, szerves trágyákat, valamint egyéb talajjavító készítményeket. Az üzem alapterülete meghaladja a 25.000 m2-t, kis és nagy kiszerelésű termékeink modern gyártósorokon készülnek. A termékek döntő hányada saját előállítású, ennek köszönhetően tudjuk garantálni azok folyamatosan magas minőségét.

Ugyanez teszi lehetővé azt is, hogy ügyfeleink igényeire gyorsan, rugalmasan és kedvező áron reagálhassunk. Az új energiafelügyeleti rendszerünk bevezetésével sikerült jelentős mértékben javítanunk az üzem energiahatékonyságát. A tetőkön elhelyezett napelemek környezetbarát módon állítják elő a villamos energiát, a fűtést biogáz hasznosításával oldjuk meg. Vállalatunk működtetésében tehát kiemelten fontos szempont az energiatakarékosság és a környezetvédelem.

Beckmann IM GARTEN

A „Beckmann IM GARTEN“ kiskereskedelmi forgalomban elérhető terméksorozat kiváló minőségben és kedvező áron kínálja növényeink számára a megfelelő tápanyagot. Így a kertészkedés öröme egy jó döntéssel alapozható meg a Beckmann IM GARTEN termékkínálatunkból. Bízunk benne, hogy megtalálja az Önnek megfelelő megoldást gyepápolási, valamint egyéb kertészeti munkáihoz kínálatunkban! További gyepműtrágyáink: https://premiumgarden.hu/termekkategoria/gyepmutragyak/ Gyártó weboldala: http://beckhorn.de/

További információk

Tömeg 4 kg
Méretek 30 × 20 × 20 cm
Terület

250 m2

Hatástartam

2 hónap

Hatóanyag

NPK: 30-5-6

Technológia

Részben burkolt

Beckmann tavaszi gyeptrágya 4 kg termékről 1 értékelés

  1. jank.janos (megerősített tulajdonos)

    Célnak megfelelő termék, gyors kiszállítás. Köszönöm.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akciós termékek

    Szállítási kalkulátor
    Kupon érvényesítése